LA COOPERATIVA SI 

La Cooperativa SI, d'Iniciativa Social, es crea a Campanet l'any 2000. És una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu general ajudar les persones dependents o amb algun tipus de discapacitat i facilitar-les la inserció laboral i social. Acull entre els seus socis cooperativistes amb discapacitat.

 

Els seus objectius específics són:

 

- Oferir iniciatives i recursos de suport per promoure la vida independent i la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

 

- Atendre i cuidar les persones majors perquè puguin continuar vivint al seu entorn natural de convivència amb l’assistència personal que necessitin.

 

 

- Aportar serveis basats en la utilització de recursos que creen una xarxa de suport personal al voltant de les persones en situació d’aïllament social, a causa de la seva discapacitat o de la seva edat.

 

 

Divisió per sectors de la cooperativa: 

 

- Centre de dia per a persones majors de Campanet i d’altres pobles de la comarca del Raiguer de Mallorca.

 

- Club CEA (Club de Ciutadans i d’Empresaris Actius): incubadora de projectes i programes individuals de suport per a la inclusió laboral en el mercat de treball. El projecte més important que du el club actualment en conveni amb el Bisbat de Mallorca és:

 

    - La gestió del patrimoni històric de l'església de Sant Miquel de Campanet (s. XIII) i de la Casa dels Donats, devora les Fonts Ufanes.

 

Més informació a www.cooperativasi.org